Seniorijaosto

Hangon tennisseniorit ovat aktiivisia niin kesällä kuin talvellakin. Monet seniorit osallistuvat aktiivisesti ikäluokkien sarjatennisotteluihin ja muihin kilpailuihin.

Hangon tenniskerho haluaa senioritoiminnalla aktivoida kaikki ne seniorit jotka eivät halua lähteä tositarkoituksella kilpailemaan. Me järjestämme leikkimielisiä kilpailuja ja pelipäiviä ihan vaan sen takia että se on kiva löytää uusia pelikavereita ja nauttia liikunnasta. Tenniskursseja ihan meitä harrastajia varten on myös suunnitelmissa.

Vuonna 2018:n suunnitelmissa on mm.

 • Euroturnaus pelataan keväällä (nelinpeliturnaus, parit arvotaan)
 • Alkeiskurssit, MTI:n tenniskliniikat, muutama iltaa kesä-elokuun aikana, niistä ilmoitetaan myöhemmin
 • Dollari-turnaus elo-lokakuussa
 • Seura-ottelu ETK-HTK (tänä vuonna pelataan Tammisaaressa)
 • Arkitennistä Cupliksessa, pelataan sisäkauden aikana, kerran viikossa aamupäivisin Silloin pelataan nelinpelit ja kaksinpelit, siihen voi osallistua silloin kun sopii, ei ole pakkoa olla mukana joka viikko, kaikki ovat tervetulleita) (Babsu Wikberg vastaa tästä, lisää infoa häneltä 040-558 5589)
 • Perustaa senioritoimikunta missä pohditaan mitä kaikkea kivaa voisi keksiä meille senioreille. Ja yritämme tietysti pohdinnan jälkeen myös toteuttaa kaikkea kivaa! Jos olet kiinnostunut olla mukana tässä, ota yhteys Birgitille 044-253 0463

Senioritennis on hyvän mielen tennistä, sosiaalista yhdessäoloa ja joskus vain tenniskahvilassa kahvista ja hyvästä seurasta nauttien. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, senioritennis alkaa sen jälkeen kun on täyttänyt 19 .

Lisätietoa HTK:n senioritoiminnasta saat seniorivastaavalta Birgit Isakssonilta, 044-253 0463.


Seniorutskottet

Hangö tennisseniorer är aktiva såväl under sommaren som vintern. Många seniorer deltar aktivt i åldersgruppernas serietennis och även andra tävlingar.

Hangö tennisförening strävar genom sin verksamhet att aktivera alla de seniorer för vilka tävlingsspelandet inte är den huvudsakliga målsättningen. Vi ordnar leksamma tävlingar och spelevenemang vars huvudsakliga syfte är att njuta av motionen och hitta nya spelvänner. Vi planerar även kurser för de vilka tennis är enbart en hobbyi.

I årets 2018 planer ingår bland annat:

 • Euroturneringen spelas under våren (dubbel -turnering, paren lottas)
 • Alkeiskurssit, MTI:n tenniskliniikat, muutama iltaa kesä-elokuun aikana, niistä ilmoitetaan myöhemmin
 • Dollar-turneringen spelas under augusti-oktober månader
 • Förengsturneringen ETK-HTK (spelas detta år i Hangö)
 • Vardagstennis i Cuplis spelas under innesäsongen en gång i veckan under förmiddagen. Då spelas dubbel och singel, var och en kan delta då det passar, inget tvång att ställa upp varje vecka existerar. Alla är välkomna! (Babsu Wikberg svarar för detta, mera information fås av henne på numret 040-558 5589)
 • Grundandet av ett seniorutskott som planerar olika intressanta och roliga evenemang för oss seniorer. Avsikten är naturligtvis att även genomföra planerna! Om Du är intresserad av att delta i planeringsarbetet tag kontakt med Birgit 044-253 0463

Seniortennisen är positivt sinne och social samverkan – ibland enbart över en kopp kaffe i caféet i gott sällskap. Alla är välkomna med, seniortennisen börjar redan då Du fyllt 19 år .

Mera information om HTK:s seniorverksamhet fås av senioransvarig Birgit Isaksson, 044-253 0463.