HTK Junior Super Camp 7.-11.6.2021

HTK järjestää suositun Junior Super Camp leiriviikon jälleen kesäkuun 7.-11. päivä Hangon Tenniskerhon upeilla ulkokentillä. Tennisklubin rauhallinen ja viihtyisä ympäristö takaa innostavan viikon tenniksen parissa.

Leiriviikko on tarkoitettu 3–15-vuotiaille ja ohjelmaa on neljäksi tunniksi päivässä (klo 10–14). Tennistä harjoitellaan iän ja tason suhteen sopivissa ryhmissä. Muu liikunta-aika kuluu mukavien pelien ja liikunnallisten leikkien parissa. Puolessa välissä päivää syömme lounaan klubin Tennis Cafessa. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja sopii hyvin myös perheen pienimmille.

Junior Super Camp sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin valmennuksessa jo käyville. Leirillä harjoitellaan tenniksen lajitaitoja, innostetaan pelaamaan tennistä ja löytämään kipinä lajiin. Harjoituksissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia palloja ja välineitä. Tennistä harjoitellaan 4–6 pelaajan tasoryhmissä ohjaajaa kohti, jolloin harjoittelu on tehokasta.

Mukaan leirille tarvitset sään mukaiset urheilulliset vaatteet, urheilukengät, lippalakin ja vesipullon.
Mikäli et vielä omista mailaa, ei sinun tarvitse hankkia omaa ennen kurssin alkua. Saat meiltä lainamailan kurssin ajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa shopistamme maila edulliseen kurssihintaan. Neuvoa oikeanlaisen mailan valinnassa saat valmentajiltamme.

PÄIVÄOHJELMA (MA-PE)

9.45                  KOKOONTUMINEN TENNISKERHOLLA (KANSLIAN EDESSÄ)

10.00-11.30     TENNISTREENIT (TEKNIIKKA)

11.30-12.30     LOUNAS (TENNIS CAFE)

12.30-14.00     TENNISTREENIT (PELIT)

14.00                PÄIVÄNPÄÄTÖS (KANSLIAN EDESSÄ)

HTK Junior Super Camp: 7.-11.6.2021 (hinta 150€)

Maksu sisältää päivittäisen ohjelman klo 10–14, lounaan, osallistumislahjan ja diplomin. Kun samasta perheestä osallistuu kaksi tai useampi lapsi, kukin saa 10€ sisaralennuksen. Leirihinta ei sisällä vakuutusta.

Leirin maksaminen tapahtuu tenniskerhon kansliassa kortilla/käteisellä ennen ensimmäistä treenikertaa.

Ilmoittautuminen leirille sähköpostilla 5.6. mennessä ville@hankotennis.fi.

Tiedoksi tulee laittaa:

Leiriläisen nimi ja syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Huoltajan nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin ja sähköpostiosoite

Leirille osallistuvan sisaruksen nimi (sisaralennusta varten)

Ruoka-allergiat

Pelikokemus

HTK arrangerar åter igen den populära Junior Super Camplägerveckan i juni 2021 på Hangö Tennisklubbs fantastiska utebanor. Tennisklubbens rogivande och trivsamma miljö garanterar en vecka med inspirerande tennisupplevelser.

Lägerveckan lämpar sig för 3–15-åringar och innefattar dagligen fyra timmar program (kl 10–14). Vi tränar tennis i grupper som är anpassade och skräddarsydda enligt var och ens ålder och spelnivå. Vi utövar även övrig fysisk aktivitet i former av olika trivsamma spel och lekar. Vid lunchtid äter vi lunch vid klubbens Tennis Café. Programmet är flexibelt planerat och lämpar sig även för familjens yngsta.

Junior Super Camp lämpar sig för både nya och mer erfarna tennisspelare. Under lägret utövar vi olika teknikövningar samt uppmuntrar var och en till att finna den inre glöden till att spela tennis. Under träningen använder vi oss flexibelt av olika sorter tennisbollar och redskap. Vi spelar tennis i grupper på 4-6 spelare enligt var och ens spelnivå för optimal träningsupplevelse.

Med till lägret behöver du sportiga kläder i enlighet med vädret, sportskor, keps samt vattenflaska. Du behöver inte anskaffa en tennisracket ifall du inte äger en vid lägrets tidpunkt. Vi lånar dig en racket som du får använda under lägret. Du har även möjlighet att köpa en egen tennisracket från vår shop till ett förmånligt lägerpris. Våra tennistränare ger dig rådgivning vid valet av tennisracket.

DAGSPROGRAM (MÅ-FRE)

9.45 SAMLING VID TENNISKLUBBEN (FRAMFÖR TENNISKANSLIET)

10.00-11.30 TENNISTRÄNING (TEKNIK)

11.30-12.30 LUNCH (TENNIS CAFÉ)

12.30-14.00 TENNISTRÄNING (SPEL)

14.00 AVSLUTNING PÅ DAGEN (FRAMFÖR TENNISKANSLIET)

HTK Junior Super Camp: 7.-11.6.2021 (pris 150€)

I priset ingår dagligt program mellan kl 10–14, lunch, deltagarpris samt ett diplom. Ifall två eller flera barn från samma familj deltar, får varje syskon en syskonrabatt på 10€. Försäkring ingår inte i lägerpriset.

Betalning av lägret sker innan första träningen vid tennisklubbens kansli antingen med kort/kontant.

Anmälning till lägret sker per e-post till ville@hankotennis.fi. Anmälan är öppen fram till den 5.6.

I anmälan ska framgå:

Lägerdeltagarens namn samt födelsedatum (dd.mm.åååå)

Vårdnadshavarens namn, postadress, postnummer och ort, telefonnummer samt e-post adress.

Lägerdeltagarens syskons namn ifall syskon deltar (syskonrabatt)

Eventuella matallergier

Spelerfarenhet av tennis